Materijal:

  • mleveni plazma keks : 300 g
  • puter : 100 g
  • mleko : 150 ml
  • posni sir : 500g
  • Alaska express Cheese Cream : 250 g
  • šećer : 400g
  • želatin : 60g
  • šećer od vanile : 30g
  • žumance : 1
  • smrznuto voće : 1kg
  • voda 20-25°C : 500 g
  • Slatka pavlaka La Canzone : 500 g
  • Voćni nadev Malina 60% voća : 200 g

Priprema:

  1. Okrugli pleh obložiti folijom.
  2. Umutiti plazma keks, puter i mleko. Obložite dno pleha.
  3. Odvojeno umutite sir, pavlaku, šećer, vanilu i žumance. (Savetujemo da žumance pre toga obradite termički na pari)
  4. Želatin razmutite u 12 kašika vode, a kada se stvrdne zagrejte dok ne postane tečan.
  5. Pomešajte i želatin sa ostalim sastojcima. Krem preliti preko podloge od keksa.
  6. U vruću šerpu staviti kilogram voća i 200 gr šećera.
  7. Dodati i želatin po istom postupku.
  8. Kada se malo ohladi sipati preko krema.
  9. Držati u frižideru bar 4 sata i dobili ste vaš Cheese Cake, kao iz poslastičarnice.
  10. Na tako formiran Cheese krem staviti voćni nadev od maline
  11. Ostaviti u frižideru minimum 2 sata da se stegne