Recept

Materijal:



Mleveni plazma keks : 300 g
Puter : 100 g
Mleko : 150 ml
Posni sir : 500g
Alaska express Cheese Cream : 250 g
Šećer : 400g želatin : 60g
Šećer od vanile : 30g
Žumance : 1
Smrznuto voće : 1kg
Voda 20-25°C : 500 g
Slatka pavlaka La Canzone : 500 g
Voćni nadev Malina 60% voća : 200 g


Priprema:
Okrugli pleh obložiti folijom.
Umutiti plazma keks, puter i mleko. Obložite dno pleha.
Odvojeno umutite sir, pavlaku, šećer, vanilu i žumance. (Savetujemo da žumance pre toga obradite termički na pari)
Želatin razmutite u 12 kašika vode, a kada se stvrdne zagrejte dok ne postane tečan.
Pomešajte i želatin sa ostalim sastojcima. Krem preliti preko podloge od keksa.
U vruću šerpu staviti kilogram voća i 200 gr šećera.
Dodati i želatin po istom postupku.
Kada se malo ohladi sipati preko krema.
Držati u frižideru bar 4 sata i dobili ste vaš Cheese Cake, kao iz poslastičarnice.
Na tako formiran Cheese krem staviti voćni nadev od maline
Ostaviti u frižideru minimum 2 sata da se stegne