fbpx

PartneriZa vas biramo najbolje!
Svi naši partneri su svetski poznate kompanije u svetu čokolade, poslastičarstva, sladoleda i pekarstva.
Martin Braun je jedan od najvećih proizvođač sirovina za poslastičarstvo, koji stavlja poseban fokus na kvalitet proizvoda i raznovrsnost. Deo su Oetker Group i poseduju iskustvo od preko 85 godina.

Agrano se nalazi u sastavu Martin Braun Grupe i specializovani su za proizvodnju sirovina za pekarsku industriju veoma visokog kvaliteta. Posvećeni su inovacijama, prorodnim sastojcima i ekološkoj odgovornosti.

Poznat po izuzetno kvalitetnim proizvodima za pripremu italijanskog sladoleda, Cresco je velikom brzinom rastao i danas je jedan od vodećih italijanskih proizvođača. Posluje u sastavu Martin Braun Grupe od 1999.

capfruit logo (1)
CapFruit je još jedna kompnaija u sastavu Martin Braun Grupe i specijalizovana je za proizvodnju voćnih pirea, koji se koriste kako za pripremu sladoleda tako i za proizvodnju drugih poslastica.

Chocovic je kompanija koja od 1872. godine proizvodi visoko kvalitetne proizvode kao što su: prava čokolada, čokoladni kremovi i proizvodi od čokolade za profesionalnu upotrebu i Horeca sektor. Kompanija danas posluje u sastavu belgijske Barry Callebaut.

Barry Callebaut je jedan od najvećih i najpoznatijih proizvođača čokolade i proizvoda od kakaa, izuzetno visokog kvaliteta.

barbara dekor (1)
Barbara Décor je porodična kompanija za proizvodnju čokoladnih dekoracija i jedna od tri najveće kompanije u toj oblasti u Evropi.

Kardasis je jedna od najvećih kompanija u Evropi za proizvodnju dekoracija za torte i kolače. Postoji više od 50 godina i prepoznata je po originalnim dekoracijama za sve prilike.

Novagel je najveći distributer proizvoda za poslastičarstvo i pekarstvo u Bugarskoj, gde uspešno posluje preko 20 godina.

Vedrenne je francuska kompanija u srcu Burgundije, koja se bavi proizvodnjom bezalkoholnih sirupa od 1923. godine. Izuzetno široka lepeza ukusa, nudi kako klasične, tako i originalne ukuse visokog kvaliteta.

Vortumnus je značajan proizvođač voćnih punjenja, sa visokim procentom voća u sebi, koji se koriste kako u pekarstvu, tako i u poslastičarstvu.