U susret Sajmu ugostiteljske opreme HoReCa koji se održava u Beogradu u perodu od 20-23.02.2020, odlučili smo da zajedno sa našim principalima Credin, Poljska, organizujemo pripremu i degustaciju pekarskih proizvoda na našem štancu u hali 2C, štand 2321. Imaćete priliku da se uverite u:
Credin, koji posluje u sastavu Orkla Grupe (Norveška), je značajan proizvođač pekarskih i poslastičarskih proizvoda u Evropi i izvoznik u veliki broj zemalja van Evrope. Njihove smeše od ražanog, speltinog, ovsenog brašna, različitih semenki i super hrane su dobro poznate kako u industrijskoj proizvodnji tako i u zanatskim pekarama.
Ovom prilikom ćemo posebnu pažnju posvetiti sledećim Credin proizvodima:
Craft loaf ili Zanatski hleb
Prelepa boja, na izgled gruba tekstura i vrlo karakteristična aroma ražanog kiselog testa ističu se već od prvog zalogaja. Izvanredan ukus i odlična hranjiva vrednost rezultat su elegantnog sastava, zasnovanog na mešavini dragocenih žitarica i bez dodataka aditiva. Zanatski hleb je 100% mešavina koja se temelji na ražanom kiselom testu, žitaricama i biljnim vlaknima, od kojih se može napraviti ukusan hleb, bez dodatka brašna i kvasca.
Prednosti su:
Victor mix
Victor je pravi pobednik. Vekna hleba sa odličnim ukusom i vrednim nutrijentima. Trijumfuje sa 60% sadržaja zrna i pahuljica, uz dodatak čia semenki i gođi bobica, pa se može označiti kao proizvod sa dodatkom superhrane što je blagotvorno za naše zdravlje. Odlično se slaže sa GOLD DECORATION posipom koji će osvojiti nepce i najzahtevnijih gurmana.
Prednosti ovog miksa:
Hleb od prosa
Hleb od prosa je baziran na super hrani – kaši od prosa. Dodatak suncokretovih semenki, pšeničnih klica, ražanog kiselog testa ističe bogat ukus i aromu. Koristi hleba od prosa povezane su sa niskim sadržajem zasićenih masti i izvorom vlakana i proteina. Lagana i pravilna struktura sa vidljivim zrncima prosa, hrskavom korom i bisernim posipom – zavodi svojom pojavom i na polici i na tanjiru. Prednost ove smeše je i što je višenamenska i može se koristiti za pripremu hleba, peciva, lisnatog peciva, bageta.
Planinski hleb
Osnovu planinskog hleba čini pšenično brašno, pšenično kiselo testo i jogurt. Predlaže se za hleb sa debljom i hrskavijom koricom. Ovaj hleb nas vraća u neka prošla vremena, kada se miris svežeg hleba širio ulicom. Tradicija je bila inspiracija za ovu smešu, a dodatno je ističe to što je izvor vlakana i proteina.
Slani termostabilni nadevi
U želji da peciva dobiju još bogatiji ukus, osmišljeni su termostabilni nadevi koji im daju posebnu aromu i izdvajaju ih od sličnih proizvoda:
Posetite nas na Sajmu ugostiteljske opreme HoReCa od 20-23.02.2020 i uverite se sami!